Een wauw-effect voor uw muren!

Uw betrouwbare stukadoor vindt u bij ons

Claeskens Carlo BVBA werd 17 jaar geleden opgericht door stukadoor Carlo zelf. Ondertussen werken Carlo en Gunter Jacquet samen om u de mooiste buitengevels, muren en plafonds van Diest en omstreken te bezorgen. De combinatie van onze ervaring en kennis zorgen er voor dat u bij ons uit meerdere technieken kan kiezen voor uw bepleistering.

Een leuke tip voor de aankleding van uw muren, vloeren en wanden in badkamers of keukens is Stuc Deco. Wij gebruiken het product van Stoopen en Meeus. Het kan ruw aangebracht worden maar ook als egale glanzende laag. Het is waterdicht en het heeft een vrij uniek  en charmant uitzicht. Stuc Deco kan op iedere stevige ondergrond aangebracht worden waardoor het ideaal is bij badkamerrenovaties.

Wij volgen de meest recente technieken op en kijken ook over de grenzen om nieuwigheden tot in uw huiskamer te brengen. Zo beschikken wij als stukadoor over diverse mogelijkheden waarbij iedereen zijn smaak zal ontdekken. Kaleien, leembepleistering, cementwerken, klassieke bepleistering, tadelakt of cementwerken? Bij ons is het allemaal mogelijk. 

Reken op ons vakmanschap en bel ons nu.