Pleisterwerken laten uitvoeren in Diest? Claeskens Carlo helpt u graag
Vakkennis en ervaring gegarandeerd

Als u op zoek bent naar een stukadoor, dan geeft u gewoon een seintje aan Carlo Claeskens. Wij hebben alles in huis om uw pleisterwerken in Diest efficiënt uit te voeren. Met meer dan 21 jaar ervaring in de sector haalt u met Claeskens Carlo de juiste vakmannen in huis om uw binnenmuren en buitengevels weer te doen stralen. Wij gaan aan de slag op werven in de regio van Diest maar wanneer u onze diensten wenst, kan u over heel België op ons rekenen. 

Gespecialiseerd in meer dan pleisterwerken

Wij zijn specialist in verfijnde pleisterwerken, maar om u zo goed mogelijk te dienen voeren wij ook andere technieken feilloos uit. Wij kunnen u bijstaan met:

Ook uw tuin kunnen we omtoveren tot een paradijs. Wij leggen uw zwembad en plaatsen eiken poolhouses zodat u kan genieten zoals nooit tevoren. 

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

U ziet: voor uw pleisterwerken in Diest zijn wij een meer dan betrouwbare partner. Heeft u nog vragen? Of wenst u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact op met Carlo Claeskens. Het is altijd mogelijk om een afspraak te maken. Daarbij stellen we een vrijblijvende en gratis offerte op.

Stoopen & Meeûs
Corneliusstraat 41 3545 Halen - - 013 22 01 00013 22 01 00 - BTW BE 0476.499.830