Wij zijn uw betrouwbare stukadoor
Kies voor prachtige muren

Claeskens Carlo BVBA werd 17 jaar geleden opgericht door een stukadoor in Diest: Carlo Claeskens zelf. Ondertussen werken Carlo en Gunter Jacquet samen om u de mooiste buitengevels, muren en plafonds van Diest en omstreken te bezorgen. De combinatie van onze ervaring en kennis zorgen er voor dat u bij ons uit meerdere technieken kan kiezen voor uw bepleistering. 

Een leuke tip

Een leuke tip voor de aankleding van uw muren, vloeren en wanden in badkamers of keukens is Stuc Deco. Wij gebruiken het product van Stoopen en Meeus. Het kan ruw aangebracht worden maar ook als egale glanzende laag. Het is waterdicht en het heeft een vrij uniek  en charmant uitzicht. Stuc Deco kan op iedere stevige ondergrond aangebracht worden waardoor het ideaal is bij badkamerrenovaties

Bij ons is alles mogelijk

Wij volgen de meest recente technieken op en kijken ook over de grenzen om nieuwigheden tot in uw huiskamer te brengen. Zo beschikken wij als stukadoors uit Diest over diverse mogelijkheden waarbij iedereen zijn smaak zal ontdekken. Kaleien, leembepleistering, cementwerken, klassieke bepleistering, tadelakt of cementwerken? Bij ons is het allemaal mogelijk.

Corneliusstraat 41 3545 Halen - - 013 22 01 00013 22 01 00 - BTW BE 0476.499.830